axa-claeningaxa-claening
Axa cleaning servicii de calitate

Cum se face mai repede curatenia dupa renovare?

Pentru a curata casa in urma unei operatiuni de renovare cel mai bine este sa fie angajata o echipa specializata de curatenie pentru ca totul sa fie rezolvat cat mai repede. Dupa ce sunt scoase toate obiectele mari ramase se va trece la curatenia efectiva. Sunt mai multi pasi pe care cei care vor sa se ocupe singuri de asta trebuie sa ii urmeze.

Se vor curata ventilatoarele si corpurile de iluminat

Este recomandat sa se inceapa de la ventilatoare si dispozitive de iluminat acoperite cu praf, inainte trece la curatarea podelei. In caz contrar, resturile vor cadea pe podelele proaspat curatate si va trebui sa fie stranse din nou si curatate iar podelele.

Se recomanda utilizarea unei carpe umede pe pereti

Avand in vedere cantitatea de praf rezultata de la ferastrau si alte resturi care s-au acumulat pe pereti, o carpa umeda va fi mai eficienta decat orice altceva. Pentru locurile si tavanele greu accesibile, laveta umeda se va aplica pe coada unui mop sau pe un alt element lung care sa faciliteze accesul.

Sansele sunt ca o simpla maturare sa nu fie de ajuns pentru a face podeaua sa para stralucitoare si noua inainte sunt foarte mari. Pentru rezultate optime, se va matura pentru a scapa de resturile mai mari si de grosimea prafului, apoi se vor aspira resturile ramase si va urma stergerea cu mopul.

Daca o carpa umeda si instrumentele potrivite de curatare nu sunt suficiente pentru a face acest lucru, este posibil sa trebuiasca sa se recurga la detergenti sau substante speciale puternice. Orice substanta mai puternica ar putea fi abraziva si va distruge munca celor care au renovat. Pentru a folosi in siguranta aceste produse se recomanda sa se respecte toate instrctiunile ad literam.

Angajarea serviciilor de curatenie profesionale poate oferi numeroase beneficii. Avand un loc curat si ordonat, se poate crea o baza personala puternica pentru fiecare aspect al vietii. Timpul petrecut de oameni la domiciliu sau la locul de munca este considerabil, iar curatenia acestor spatii are un impact asupra sanatatii.

Daca mediul este plin de germeni, este posibil ca standardele de igiena mentionate sa reduca semnificativ probabilitatea aparitiei bolilor.

albszaxa
About albszaxa