axa-claeningaxa-claening

Curatenia pe santiere, rapida si eficienta!

Curatenie dupa constructor, o mare economie de timp pentru dumneavoastra!

Chiar si in cazul in care s-a apelat la profesionisti care sa execute lucrarile de renovare sau de amenajare, casa va avea nevoie de curatenie. Pentru a putea economisi atat timp, cat si energie, este de preferat sa se apeleze la firme specializate in acest tip de curatenie.

Curatenia dupa constructor implica urmatoarele operatiuni: curatarea resturilor de vopsea, ciment si lavabila de pe tocuri, podele, ferestre, usi sau calorifere, curatarea exterioara a panourilor electrice, desfundarea instalatiilor sanitare, curatarea gurilor de iesire ale instalatiilor sanitare, eliminarea etichetelor aflate pe rame si geamuri, curatarea balustradelor, aspirarea peretilor, spalarea geamurlor pe ambele parti si a pervazelor, curatarea podelelor si suprafetelor dure, curatarea in detaliu a bucatariei si bailor, curatarea corpurilor de iluminat, curatarea si tratarea speciala a suprafetelor din lemn.

Axa Cleaning ofera servicii eficiente de curatenie dupa constructor.

S-a terminat constructia sau amenajarea casei?  Se recomanda ca activitatile de curatenie dupa constructor sa nu fie lasate ca o responsabilitate familiei si prietenilor, astfel fiecare membru al familiei sa se poata bucura in cel mai scurt timp de noua casa.

Toate activitatile au rezultate mult mai bune in momentul in care sunt realizate de persoane specializate in domeniul acesta si curatenia nu va face exceptie.

Curatenia dupa constructor implica utilizarea multor echipamente speciale si substante, care sa permita curatarea si eliminarea definitiva a prafului, a urmelor de vopsea sau de ciment. Fara acestea, praful se depune rapid din nou pe toate suprafetele curatate, iar curatenia realizata se dovedeste zadarnica si ineficienta.

Mii de mp de curatenie

Mii de apatamente

Mii de birouri

Mii de clienti multumiti

Curatenie case vile bucuresti
servicii curatenie bucuresti
Curatenie apartamente bucuresti