axa-claeningaxa-claening

Firma de curatenie specializata pentru case si vile: Axa Cleaning

Ce implica procesul de curatenie case vile?

Pentru a veni in intampinarea nevoilor tuturor clientilor, serviciile au fost impartite in doua mari pachete: cel de intretinere, care implica servicii de curatenie case-vile de baza, care sunt facute in mod periodic, si un pachet de curatenie case-vile generala, care implica toate serviciile de curatenie avansate, care sunt facute mai rar.

Scopul operatiunilor implicate in curatenia de intretinere este de a mentine curatenia in interior. Astfel se va elimina stresul consumatorului si acesta o sa aiba tot timpul necesar pentru activitatile sale. In plus, clientul se va intoarce de fiecare data intr-o casa sanatoasa, curata si proaspata.

Printre operatiunile incluse in pachetul de intretinere se numara eliminarea prafului din interior prin metode profesioniste. De asemenea si aspirarea podelelor si a covoarelor, curatarea si dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor sanitare si, desigur, spalarea pardoselilor.

Tuturor acestor operatiuni li se adauga serviciile de curatenie la cerere care au un pret aditional mic comparativ cu tot efortul depus si cu satisfactia finala a clientului.

Curatenie case vile inseamna toate activitatile pe care le implica o curatenie generala eficienta

Se stie cat este de important ca locuinta sa fie curata si pusa la punct tot timpul si, de aceea, Axa Cleaning ofera cele mai diversificate servicii in acest domeniu.

Fiecare persoana isi doreste sa se intoarca de la serviciu si sa se relaxeze, in timp ce totul straluceste de curatenie. De asemenea, oamenii isi doresc sa scape de chinul de a curata acele colturi indepartate si greu accesibile din casa. Axa Cleaning, firma specializata in curatenia caselor, va vine in ajutor!

Mii de mp de curatenie

Mii de apartamente

Mii de birouri

Mii de clienti multumiti

barbat la curatenie
femeie la curatenie
servicii curatenie bucuresti